население

Пронајдени се 9 резултати на тема „население“
Вести

Николов: Масовен скрининг на населението требаше да почне одамна, а тука се прават политички манипулации со бројот на тестови

Во оваа ситуација која произлезе од корона вирусот главниот пропуст е што немаше доволно тестирања, нема тестирање на лица од ризични...