намалување

Пронајдени се 31 резултати на тема „намалување“
Економија

Лазаров: Намалување на ДДВ за угостителство и туризам од 18 на 10%, средства за помош на фирмите и ослободување на истите од нивно враќање

На денешната прес конференција ќе промовирам дополнителен сет на мерки и политики кои се дел од преодната стратегија која што ВМРО-ДМПНЕ...
Вести

Пецаков: Кај сите соседни земји бројките се намалуваат или воопшто нема новозоболени, ние некако “пркосиме” и создадовме ПИК и нови кластери

Како што и напишав пред некој ден аплаузот стивнува, ама веќе од денешен аспект гледајќи ја бројката на заболени тешко дека некој го...