наќе чулев

Пронајдени се 163 резултати на тема „наќе чулев“
Вести

Чулев: Датумот за избори треба да биде во директна поврзаност со здравјето на граѓаните, а треба да има и меѓународен мониторинг

Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев смета дека одлуката за одредување на датум за одржување на парламентарни избори треба да...
Вести

Чулев: Сите кои вчера делеа пакети ќе одговараат за непочитување на мерките, a доколку се утврди дека барале противуслуги ќе одговараат и за поткуп

Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев во гостувањето во вестите на Македонската радио телевизија говореше за објавените видео...