национална безбедност

Пронајдени се 4 резултати на тема „национална безбедност“
Регион

Втора седница на Советот за национална безбедност на Албанија поради епидемијата со новиот коронавирусот

Советот за национална безбедност на Албанија вечерва преку конференциска врска ја одржа втората седница по појавата на Ковид-19 во земјата. На...