мухамед асани

Пронајдени се 6 резултати на тема „мухамед асани“
Вести

„На родилка и се извадени три здрави органи, Филипче ги брани Здравствениот инспекторат и Лекарската комора, одговорност мора да има“

На родилка и беа извадени три здрави органи. И што се случи? Едвај се направи комисија, па едвај се разреши директорот на струшката болница,...
Вести

Ивановска ја повика Лекарската комора: Веднаш да се побара одговорност од Асани, не може туку така здрави органи да се вадат на пациенти

Треба да се утврди одговорност за целиот процес кој што се случува на родилката. Мене навистина не ми е јасно како може некој да влезе...
Вести

Дури четири пациентки досега го пријавиле доктор Асани: ДСЗИ му издаде забрана за извршување на здравствена дејност во неговиот дом

Врз основа на наодите од вонредниот инспекциски надзор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ), во врска со случајот...