мтв

Пронајдени се 12 резултати на тема „мтв“
Вести

НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА СИ ГИ ЗЕМЕТЕ ПАСОШОТ И ЛИЧНАТА КАРТА – во просториите на МТВ се чека секојдневно со часови, не се носат ниту маски

Вистински хаос трае речиси со денови и недели во делот на МТВ каде се подигнуваат готовите лични карти и пасоши. Како и секојдневно така...