мртв

Пронајдени се 4 резултати на тема „мртв“
Вести

Петрушевски: Проблемите на МРТВ произлегуваат од финансискиот момент, односно од моментот што владата не си ги извршува своите обврски кон истата

Проблемите на МРТВ произлегуваат од финансискиот момент или од моментот што владата не си ги извршува своите обврски кои што произлегуваат...