мрса

Пронајдени се 7 резултати на тема „мрса“
Вести

СКАНДАЛ: Родителите обвинуваат за три нови случаи на МРСА во кланот Кокиче во Кисела Вода, МТСП молчи, од градинката спуштаат слушалка

Бактеријата МРСА се шири помеѓу дечињата во клонот Кокиче од градинката Весели цветови, а покрај четирите случаи загрижени родители...