мраз

Пронајдени се 22 резултати на тема „мраз“
Вести

Мразот што предизвика значителна економска загуба во централниот лозарски регион во Франција оваа година е веројатна последица од климатските промени

Научници велат дека мразот што предизвика значителна економска загуба во централниот лозарски регион во Франција оваа година е веројатна...