мотоцикли

Пронајдени се 41 резултати на тема „мотоцикли“
Хроника

За една недела над 500 казни за мотоциклисти – особено ќе се изненадите колку мотоцикли биле одземени на лице место!

Во периодот од 30.05.2022 до 05.06.2022 спроведена е засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање...