мој ддв

Пронајдени се 14 резултати на тема „мој ддв“
Вести

„Со проектот Мој ДДВ ниту ќе има 30.000 за семејствата, ниту е изводливо освен за семејствата на Заев и семејствата на неговиот клан“

Мој ДДВ е уште едно фијаско во најава на оваа власт во заминување која што ја доведе Македонија до раб на егзистенција, задолжена, со...