МНТ

Пронајдени се 50 резултати на тема „МНТ“
Култура

СРАМ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ТЕАТРИ: Ниту комеморација не направија за човекот кој го создаде Драмски, Ристо Стефановски заслужи почит!

Драмскиот театар во Скопје со еден Фејсбук статус се “потруди“ да го испочитува ликот и делото на човекот кој е најзадолжен за постоењето...