млади

Пронајдени се 55 резултати на тема „млади“
Македонија

Младите не се толку отпорни на коронавирусот колку што се веруваше: Речиси четвртина од заразените во Италија се на возраст од 19 до 50 години

Последните податоци од Европа и САД покажуваат дека младите, полнолетни лица, не се толку отпорни на новиот тип на коронавирус, како...