млади лица

Пронајдени се 13 резултати на тема „млади лица“
Вести

Билет во еден правец – зошто има иселување од Македонија? Проф. д-р Јовевски со искрени одговори: Сè уште се соочуваме со корупција, недоверба во судскиот систем и нетраспарентност

Еден од најголемите проблеми во земјава со години несомнено е иселувањето на народот. Младите во земјава се во апатија и разочарани,...
Вести

Николовски за ангажирањето 10 нови луѓе во неговиот кабинет: Ги бараме најдобрите млади со кои ќе избориме против корупцијата

Ги бараме најдобрите, најдобрите млади, но и искусни луѓе, кои имаат кредибилитет, имаат капацитет, кои ги имаат сите вештини, компетенции,...
Живот и стил

Нови ужасни факти за короната- откриено е какви трајни последици може да им направи на младите луѓе, но не е поврзано со дишењето!

Се чини дека коронавирусот создава многу поголеми проблеми кај младите луѓе отколку кај постарите лица. Како што пренесува CNN постојат...