Митре Милошевски

Пронајдени се 30 резултати на тема „Митре Милошевски“
Вести

Милошевски: Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција

Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција. Младите со посетата...
Општини

Митре Милошевски: Моите проекти за Охрид ќе бидат остварливи, прецизни и поткрепени со финансиска конструкција

Во вечерашната емисија „24 Анализа“ на ТВ 24 дебатираа четворица кандидати кои се трката за градоначалничката функција во Охрид. Кандидатот...