митко јанчев

Пронајдени се 118 резултати на тема „митко јанчев“
Општини

Јанчев во посета на УЗ Слога: Преку разговор и увид на терен ќе се согледаат потребите на граѓаните се со цел да се направи подобра програма за 2019 година

Градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев беше во посета на УЗ Слога. Јанчев се сретна со група граѓани кои го запознаа со секојдневните...