митко јанчев

Пронајдени се 117 резултати на тема „митко јанчев“
Македонија Општини

Оперативата на „Кожувчанка“ изврши рушење на стара дотраена куќа која преставува опасност за пешаците

Општина Кавадрци реализираше проект за проширување на улицата „Добри Даскалов“. Оперативата на донаторот „Кожувчанка“ изврши рушење...