митко чавков

Пронајдени се 40 резултати на тема „митко чавков“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Лицата ставени во притвор со месеци се предмет на изживување и нехуман однос, Чавков со влошена здравствена состојба

Правосудните органи вон закон и правна логика држат во притвор патриоти кои не сториле ниедно кривично дело, а обвинети се за тероризам....