митинг

Пронајдени се 119 резултати на тема „митинг“
Вести

СПАСОВСКИ СЕ ПОБИ СЕБЕСИ: Ветуваше дека полициските службеници нема да бидат дел од партиски активности, а сега негов началник е дел од политички настан

16 дена нè делат од денот на локалните избори 2021 година. Се наоѓаме сред изборна кампања каде што партиите одржуваат митинзи и ги претставуваат...
Вести

Мицкоски: Македонија е прва во Европа по починати од корона по глава на жител, затоа што наместо да организираат протоколи тие трчаа по провизии

Македонија е првата држава во Европа која што има најголем број на луѓе починати за жал од КОВИД пандемијата по глава на жител. И тоа...