мирослав шиповиќ

Пронајдени се 4 резултати на тема „мирослав шиповиќ“
Вести

Зошто Богдановиќ и општина Центар молчат, дали Шиповиќ го исклучи Фејсбукот: Ќе се потврди ли скандалот со плати од 4.000 евра?

Зошто градоначалникот Саша Богдановиќ и општина Центар молчат? Дали Мирослав Шиповиќ го деактивираше Фејсбукот? Ќе се потврди ли скандалот...