Мирјана Најчевска

Пронајдени се 24 резултати на тема „Мирјана Најчевска“
Вести

Најчевска: Ако Џаферовски Ласкова и Адеми се најдобриот избор за министер за култура, тогаш јас ќе барам настап како балерина во театар

Ако, Аднан Џаферовски, Цветанка Ласкова и Едмонд Адеми се најдобриот избор за министер за култура, тогаш јас ќе барам платен настап како...
Вести

Најчевска: Пратениците да бидат амнестирани во моментот кога ќе гласаат за уставните промени и да поднесат оставка

Јас прво навистина сакам да кажам дека јас сум една од тие кои што се против амнестии. Посебно против такви чести амнестии како што почнаа...