министерство

Пронајдени се 4 резултати на тема „министерство“
Вести

Комисија за здравство на ВМРО – ДПМНЕ: Министерството и министерот Филипче да пристапат сериозно кон пораките кои што доаѓаат од СЗО во врска со коронавирусот

Пораката која што ја упати Светската здравствена организација до министерот за здравство е дека послабо организираните здравствени...