министерство за внатрешни работи

Пронајдени се 41 резултати на тема „министерство за внатрешни работи“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе се извини ли МВР и Спасовски, што направи јавен линч врз млад човек, чиј идентитет го објави и прогласи за бомбаш?

Ќе се извини ли МВР и Спасовски што направи јавен линч врз млад човек чиј идентитет го објави и го прогласи за бомбаш?, ова денеска преку...