министерство за труд и социјална политика

Пронајдени се 7 резултати на тема „министерство за труд и социјална политика“
Општини

КУРИР СТОРИЈА: Заборавени од државата, семејството Младеновски на свој грб ја носи сета суровост на животот

Шестгодишниот Мики не се израдува на првиот училишен час откако остана без превоз и незапишан во општинското училиште во село Драгоманце...