министерство за одбрана

Пронајдени се 30 резултати на тема „министерство за одбрана“
Вести

Нацев за Курир неколку месеци откако се потврди мега скандалот во Министерството за одбрана: Барам само јавноста да ја согледа вистината

Власта предводена од СДСМ по „стоти пат“ докажа дека ја потценува интелигенцијата на народот и јавноста. Овие денови јавноста повторно...