министерство за надворешни работи

Пронајдени се 5 резултати на тема „министерство за надворешни работи“
Вести

СКАНДАЛ: Притисок врз државната администрација- Синдикатот на МНР ги повикува вработените да излезат на марш во функција на излезност на референдумот

Вработените во јавната администрација се соочуваат со невидени притисоци во очи на референдумот за промена на уставното име. Откако...