мило ѓукановиќ

Пронајдени се 40 резултати на тема „мило ѓукановиќ“
Регион

Ѓукановиќ: Во Цетиње бевме сведоци на големиот срам на Српската православна црква и на Владата на Црна Гора

Денеска на Цетиње бевме сведоци на големиот срам на Српската православна црква и на Владата на Црна Гора, срамота без преседан во долгата...