миљана кулиќ

Пронајдени се 7 резултати на тема „миљана кулиќ“
Занимливости

Ќе посакате да ги држите своите уши затворени: Мини концерт во „Задруга“ кој сигурно нема да ви се допадне (ВИДЕО)

Неколку дена пред финалето на „Задруга 4“, Миљана Кулиќ одлучи да одржи свој мини концерт. Таа е целосен антиталент за пеење, но на нејзината...