Миле Бошњаковски

Пронајдени се 26 резултати на тема „Миле Бошњаковски“
Вести

Владиниот портпарол Бошњаковски обелодени: Граѓаните сами ќе си плаќаат за замена на пасошите и регистарските таблички

Замената на патните документи и регистарските таблички со новото име на државата ќе бидат на товар на граѓаните. Новите регистарски...
Вести

Бошњаковски откри кога ќе се менуваат таблите на институциите и граничните премини- ќе бидат напишани и на албански

Министерствата, државните органи и институции, јавните претпријатија и акционерски друштва ќе треба да извршат промена на таблите...