милан ристески

Пронајдени се 4 резултати на тема „милан ристески“
Вести

Ристески за кампањата „Дома си е дома“: Невидена срамота е како при толку прекрасни предели во Македонија, се ставаа слики од други држави

Денес д-р Милан Ристески гостуваше во емисијата „Само Вистина“ при што посочи дека деновиве што гледа со кампањата „Дома си е дома“...