месечина

Пронајдени се 55 резултати на тема „месечина“
Занимливости

ПРИСТИГНУВА ЗАТЕМНУВАЊЕТО НА СОНЦЕТО: Од 4-ти декември моќните сили ќе донесат нови можности и почетоци во вашиот живот

Можеби ќе откриете дека сè за што сте работеле напорно конечно доаѓа со награда. На почетокот на декември затемнувањето на Сонцето пристигнува...
Занимливости

Утре помрачување на Месечината: Астролошкиот феномен ќе донесе големи промени за некои хороскопски знаци

В недела нѐ очекува помрачување на месечината, а освен затемнувањето, на 5 јули месечината ќе биде полна, во знак на Јарец. Јарецот е природно...