месец октомври

Пронајдени се 4 резултати на тема „месец октомври“
Хороскоп

Четири хороскопски знаци најмногу ќе го почувствуваат влијанието на полната месечина- денес внимавајте на овие работи

Првата полна месечина оваа есен ќе биде на 1 октомври, а полните месечини се секогаш моќни. Но, благодарение на некои интензивни планетарни...