месец јули

Пронајдени се 8 резултати на тема „месец јули“
Вести

Заборавете на пеколните температури во месец јули- еве каква временска прогноза не очекува целиот месец кој е пред нас

Летото календарски штотуку започна во нашата земја пред една недела, а со тоа и температурите веќе се вообичаени за овој период од годината. Јули...