менче точи

Пронајдени се 3 резултати на тема „менче точи“
Вести

Точи: Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат и бараат вакцини, а тие да не се регистрирани во државата

Пандемијата трае цела година, исто толку време чекаме и на вакцини. Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат...
Вести

Новинарката Точи: Ги снема невладините кои протестираа за воздух и здравство, си фатија позиции па сега им е супер по цена на човечки животи

Новинарката Менче Точи на својот Фејсбук профил со критика за состојбата во здравството и загаденоста на воздухот. Таа коментира дека...