мекдоналдс

Пронајдени се 17 резултати на тема „мекдоналдс“
Вести

Затворени рестораните на Мек Доналдс во Перу поради смрт на двајца вработени- од причината за смртта ќе ви замрзне крвта

Сите ресторани на „Мек Доналдс“ во Перу се затворени поради дводневна жалост, откако двајца млади вработени настрадаа од струен удар...