Меѓународен ден на Ромите

Пронајдени се 6 резултати на тема „Меѓународен ден на Ромите“
Вести

Силјановска Давкова: На овој ден треба да се обврземе да исполниме и многу други предизвици врзани за ромската заедница

Кандидатката за претседател Гордана Силјановска Давкова денес се обрати по повод Меѓународниот ден на Ромите. -Вреди да се одбележуваат...