медицински работници

Пронајдени се 6 резултати на тема „медицински работници“
Вести

СРАМНО: Во време на пандемија се отпуштаат околу 100 медицински работници- Филипче ветуваше, па ги остави на улица?

КУРИР дојде до срамни информации во време на пандемијата со коронавирусот во нашата земја. Имено над 100-тина медицински работници остануваат...