медали

Пронајдени се 6 резултати на тема „медали“
Останати спортови

Медалите на ОИ во Токио направени од рециклирана електроника, користени паметни телефони и компјутери

Претставникот на организацискиот одбор на Олимписките игри во Токио, Јуки Арата, објави за видот на материјалот од кој ќе бидат направени...