мечкин камен

Пронајдени се 16 резултати на тема „мечкин камен“
Вести

Николоски: Делегацијата на ВМРО-ДПМНЕ ја напушти прославата на Мечкин Камен затоа што власта не дозволи народот да присуствува и целосно ја партизираше манифестацијата

„Заминав од Крушево од прославата на Мечкин Камен затоа што за жал власта не се надмина себеси и организираше партиска прослава“, истакна...
Вести

„СДСМ и Ковачевски ќе бидат драматично поразени, ангажираа партиска полиција платена со државни пари да тепа народ кој не го сака Ковачевски“

СДСМ и Ковачевски ќе бидат драматично поразени, ангажираа партиска полиција платена со државни пари да тепа народ кој не го сака Ковачевски....
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја партизираше прославата на Илинден на Мечкин Камен, не дозволи народ да присуствува, туку само нивни партиски активисти

СДСМ ја партизираше прославата на Илинден на Мечкин Камен, не дозволи народ да присуствува, туку само нивни партиски активисти, велат...
Вести

На илјадници граѓани им било забрането да присуствуваат на прославата на Илинден кај Мечкин Камен, говорот на Ковачевски го слушаа партиските членови на СДСМ

За жал СДСМ не успеа да се надмине себе, донесоа тука исклучиво партиски активисти. Кои што од рано утрото од пет часот ги носат со автобуси...