масовно тестирање

Пронајдени се 19 резултати на тема „масовно тестирање“
Вести

Хрватска започна масовно тестирање на граѓаните- во Македонија власта сервира само гола статистика, но не и конкретни мерки (ВИДЕО)

И додека секаде во светот владите се борат со сите сили против коронавирусот, во Македонија граѓаните како да имаат впечаток дека власта...