Мартин Ангеловски

Пронајдени се 7 резултати на тема „Мартин Ангеловски“
Вести

Ангеловски: Субвенцијата од 14.500 денари ја добиле само 2.337 угостители, ова е многу мала бројка има огромен број фирми кои биле клалификувани, а не добиле помош

Мартин Ангеловски од Туристичко-угостителската комора при ССК, вечерва во Телевизија 24 истакна дека во моментов угостителскиот сектор...
Вести

Ангеловски: Мерките на владата во доменот на угостителството се донесени во правец на поголеми задолжување на фирмите

Во Отворено студио на телевизија 24 гостуваше претставник на групацијата на угостители Мартин Ангеловски кој зборуваше за тоа како...