марш

Пронајдени се 33 резултати на тема „марш“
Вести

Голем протестен марш за чист воздух во петок: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето

Поголем број организации на 29 ноември, петок, организираат протестен марш кој ќе се одржи пред Министерството за животна средина и просторно...