Марјанче Стојановски

Пронајдени се 8 резултати на тема „Марјанче Стојановски“
Вести

СДСМ нема ништо против тепачот Курто Дудуш и градоначалникот кој се заканува во Демир Хисар, но им пречи Цветан Трипуновски!

Градоначалникот на Шуто оризари, Курто Дудуш, кој е и поранешен пратеник од редовите на СДСМ на изборите во 2016-та во оваа држава смее...
Вести

СКАНДАЛИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ: Градоначалникот на СДСМ се закануваше на вработени пред деца, а сега врши притисок врз медиуми

Граданочалникот на општина Демир Хисар од СДСМ, Марјанче Стојановски, им се заканува на вработените во училиштата дека ги прислушува...
Вести

Четири куќи, земјоделски земјишта и автомобили: Што поседува градоначалникот на СДСМ кој се заканува дека прислушкува?

Градоначалникот на општина Демир Хисар од СДСМ, Марјанче Стојановски, за кого е објавена снимка како им се заканува на вработените во...
Вести

СКАНДАЛ: „Заборавате дека во МВР работев и дека ве прислушкувам“ – градоначалник од СДСМ со закани кон вработените (ВИДЕО)

Во пресрет на референдумот кој ќе се одржи на 30-ти месецов, граданочалникот на општина Демир Хисар од СДСМ, Марјанче Стојановски, им...