марио драги

Пронајдени се 15 резултати на тема „марио драги“
Фудбал

Италијанскиот премиер против финалето на ЕВРО 2020 да се игра во Велика Британија поради ширењето на коронавирусот

Италијанскиот премиер Марио Драги смета дека финалето на Европското првенство во фудбал не треба да се одржи во Велика Британија, како...