марија петрушевска

Пронајдени се 4 резултати на тема „марија петрушевска“
Вести

Петрушевска до СДСМ: Срамота, велите дека ребалансот е оптимистички, а имаме суштинско кратење во делот за младите

Марија Петрушевска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За обнова на Македонија“ на денешната собраниска седница...
Вести

Петрушевска:Со кредитот од Светската банка се планира да се поддржи финансиската одржливост на Фондот за здравствено осигурување, дали имаме проблем со Фондот во моментот?

Според пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Марија Петрушевска новото задолжување од 90 милиони евра е само купување на ден и дека на долг рок...
Вести

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ достави иницијатива на надзорна расправа во Комисиајта за финансирање и буџет за поскапување на цената на струјата

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денес до собранието на Република Македонија доставува иницијатива за одржување на надзорна расправа...