ману

Пронајдени се 58 резултати на тема „ману“
Вести

МАНУ: Македонија од 2017-та година е понижена држава, со политиките во последниот период се удира врз македонската историја

Периодот на владеење од 2017-та година до денес, најдобро се карактеризира според мое мислење, со синтагмата понижена држава. Вака првиот...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да не наоѓа изговори и да ја поддржи Резолуцијата во Собрание, неприфаќањето на истата е одење против ставовите на МАНУ и УКИМ

СДСМ да не наоѓа изговори и да ја поддржи Резолуцијата во Собрание, таа е став на народот, неприфаќањето на истата е одење против ставовите...
Вести

Од почеток на епидемијата во Македонија потврдени 20-тина соеви на коронавирус, еве дали британскиот е меѓу нив

Министерството за здравство информира дека заклучно со 11 јануари 2021 година не е утврдено присуство на SARS-CoV-2 вирусот од Велика Британија...
Вести

УКИМ и МАНУ контра ставовите на Заев во врска со Бугарија: Бараат да не се дозволи поткопување на темелите на македонската држава

По ова, МАНУ и Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, како најповикани да дадат свој суд по однос на клучните идентитетски, лингвистички,...