малопродажба

Пронајдени се 5 резултати на тема „малопродажба“
Вести

Загрозен е работниот однос на 3.800 лица: Малопродажбата бара итна средба со Владата за да предложат сет мерки за спас

Не е едноставно, клуч на врата, а вработените дома, со ова се соочивме по затворање на моловите од пандемијата предизвикана од COVID-19, велат...