малешевија

Пронајдени се 10 резултати на тема „малешевија“
Вести

ОВАА СЛИКА Е ДОКАЗ ЗА КАТАСТРОФАТА ВО МАЛЕШЕВИЈАТА ПО ПОЖАРИТЕ: Волци слободно се шетаат, немаат засолништа и бараат храна

Волци кои слободно шетаат во малешевските ниви барајки храна и засолниште од пожарите е само еден од примерите за огромната катастрофа...
Вести

Во Малешевијата жителите со голи раце го гаснат огнот – хеликоптери цел ден ги лажат дека ќе пуштат (ВИДЕО)

Малешевијата втор ден се бори со неконтролираниот оган кој денеска започна да проголтува куќи во околните села помеѓу Делчево и Пехчево. Жителите...