макпетрол

Пронајдени се 16 резултати на тема „макпетрол“
Комерцијални објави

Инвестицискиот циклус на „Макпетрол“ АД продолжува, реновирана и модернизирана бензинската станица на влезот во градот Прилеп

„Макпетрол“ АД е компанија која постојано се труди да ги задоволи потребите на своите потрошувачи и да им овозможи квалитетно, сигурно...
Комерцијални објави

Макпетрол АД со донација на соодветна медицинска опрема во вредност од 3.200.000 денари за Министерството за здравство

Земајќи предвид дека нашата, како и повеќето земји во Европа и Светот, се соочува со последиците од пандемијата со новиот Корона вирус,...