македонско-бугарска комисија

Пронајдени се 4 резултати на тема „македонско-бугарска комисија“
Вести

Средниот век, Османлиската империја и Гоце Делчев теми на деветтата средба на Мешовитата македонско-бугарска комисија

Средниот век, Османлиската империја и евентуалното заедничко чествување на Гоце Делчев се темите за кои ќе разговараат членовите на...